फूल झरे हांसी मोती झरे – मिथलेश साहू | Phool Jhare Hasi Moti Jhare Lyrics | Bhupendra Sahu CG Song Lyrics

🏵️फूल झरे हांसी मोती झरे 🏵️
Phool Jhare Hansi Moti Jhare Lyrics
 🌹CG Song Lyrics🌹


  • गीत : फूल झरे हांसी मोती
  • गायक : मिथलेश साहू, शैलभामा
  • गीतकार : भूपेंद्र साहू
  • संगीतकार : भूपेंद्र साहू
  • लेबल : आरम्भ फिल्मस्

स्थायी

फूल झरे हांसी मोती झरे बोली बैना तोर

फूल झरे हांसी मोती झरे बोली बैना तोर

नैना रस भरे तोर 

नैना रस भरे तोर

झरे मया होके सराबोर

तरस रही जाए जिया मोर

झरे मया होके सराबोर

तरस रही जाए जिया मोर


काया पुनवासी मया बड़ा मन मोहना तोर

काया पुनवासी मया बड़ा मन मोहना तोर

रेंगना झूल झूल तोर 

रेंगना झूल झूल तोर

मारे मया पवन झकोर 

तरस रही जाए जिया मोर

मारे मया पवन झकोर 

तरस रही जाए जिया मोर



अंतरा 1

छलकत नंदिया के धार कस तन रे 

हिरदय सागर लहराए

सुख तोर हरियर हरियर धन हा

मन तोर मया उपजाए

पलना कस बंईहा तोर 

झूलना कस बंईया तोर 

झूले रे बेधून बंईहा तोर 

तरस रही जाए जिया मोर

झूले रे बेधून बईहा तोर 

तरस रही जाए जिया मोर



अंतरा 2

मानी पिये चंदा तोर चंदैनी मुंह लुकाए

गोरी सुरूज के छाती जर जाए

मारे रंगरेली जब तिरछी नजर 

घटा सावन पियासे मर जाए

दीयना कस बरे तोर

दीयना कस बरे तोर

करे गोरी रूप के अंजोर

तरस रही जाए जिया मोर

करे गोरी रूप के अंजोर

तरस रही जाए जिया मोर


काया पुनवासी मया बड़ा मन मोहना तोर

काया पुनवासी मया बड़ा मन मोहना तोर

रेंगना झूल झूल तोर रेंगना झूल झूल तोर

मारे मया पवन झकोर 

तरस रही जाए जिया मोर

मारे मया पवन झकोर 

तरस रही जाए जिया मोर


झरे मया हो के सराबोर

तरस रही जाए जिया मोर

मारे मया पवन झकोर 

तरस रही जाए जिया मोर


Phool Jhare Hansi
Lyrics In English

 

Phool Jhare Hansi Moti
Jhare Boli Baina Tor

Phool Jhare Hansi Moti
Jhare Boli Baina Tor

Naina Ras Bhare Tor

Naina Ras Bhare Tor

Jhare Maya Hoke Sarabor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

Jhare Maya Hoke Sarabor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

 

Kaya Punvasi Maya Bada
Man Mohana Tor

Kaya Punvasi Maya Bada
Man Mohana Tor

Rengana Jhule Jhule Tor

Rengana Jhule Jhule Tor

Mare Maya Pawan Jhakor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

Mare Maya Pawan Jhakor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

 

Antara 1

Chhalkat Nandiya Ke
Dhar Kas Tan Re

Hirday Sagar Laharaye

Sukh Tor Hariyar Hariya
Dhan Ha

Man Tor Maya Upjaye

Palna Kas Baiha Tor

Jhulna Kas Baiya Tor

Jhule Re Bedhun Baiha
Tor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

Jhule Re Bedhun Baiha
Tor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

 

Antara 2

Mani Piye Chanda Tor
Chandaini Muh Lukaye

Gori Suruj Ke Chhati
Jar Jaye

Mare Rangreli Jab
Tirchhi  Najar

Ghata Sawan Piyase Mar
Jaye

Diyana Kas Bare Tor

Diyana Kas Bare Tor

Kare Gori Rup Ke Anjor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

Kare Gori Rup Ke Anjor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

 

 

Kaya Punvasi Maya Bada
Man Mohana Tor

Kaya Punvasi Maya Bada
Man Mohana Tor

Rengana Jhule Jhule Tor

Rengana Jhule Jhule Tor

Mare Maya Pawan Jhakor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

Mare Maya Pawan Jhakor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

 

Jhare Maya Hoke Sarabor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor

Mare Maya Pawan Jhakor

Taras Rahi Jaye Jiya
Mor




cgsongslyrics.com

Leave a comment

error: Content is protected !!